Caută după:

Proiectul eTwinning „BE CLEAN TO BE GREEN”

În anul școlar 2022-2023, elevii de nivel gimnazial și liceal de la cercul de Chimie Experimentală – Protecția Mediului de la Clubul Copiilor Huși, coordonați de doamna profesor Mik Mihaela Evelina, participă la proiectul eTwinning ” BE CLEAN TO BE GREEN”. Acest proiect  a fost fondat de profesor Seren DEMIRTAŞ de la Vali Tahir Paşa Ortaokulu – Turcia și de profesor Luciana MARCON de la ICS „Lucia Schiavinato” di San Donà di Piave – Italia.

În acest proiect participă elevi coordonați de 10 profesori din Turcia, 7 profesori din România, 3 profesori din Italia, 2 profesori din Bulgaria și câte un profesor din Spania, Lituania și Polonia.

 Scopul proiectului este de a-i face pe elevii participanți la proiect să conștientizeze problemele cu care se confruntă mediul înconjurător.

Proiectul nostru va dura (cel puțin) patru luni, din ianuarie până în mai. Pentru fiecare lună, vor exista diferite subiecte despre mediu, cum ar fi poluarea, încălzirea globală, reciclarea, economisirea energiei. Pentru fiecare temă, elevii vor face împreună diferite activități. Ei vor transmite mesaje despre subiectele discutate.

Obiectivele proiectului nostru sunt ca elevii:

– Să promoveze un comportament ecologic;

– Să-și îmbunătățească abilitățile de comunicare în limba maternă și în limba engleză;

– Să-și dezvolte abilitățile digitale;

– Să utilizeze corect internetul;

– Să navigheze în siguranță pe internet.